Coaching

Voor ieder kind dat wel een keertje hulp kan gebruiken

Kindercoaching – individueel
Zit je kind niet zo lekker in zijn vel? Vindt hij bepaalde situaties lastig? Dan kan het goed zijn om je kind te helpen hoe het hiermee het beste kan omgaan. Wij bieden individuele trainingen aan om het kind te helpen. Coaching vindt zoveel mogelijk buiten plaats. Het kan variëren van wandelingen in de natuur, een verkenningstocht in de buitenlucht of het spelen van een spelletje. Dit zorgt voor een goede basisvertrouwen.

Coaching met paarden – individueel
Paarden zijn meesters in het lezen van lichaamstaal, reageren feilloos op onze non-verbale communicatie. Dit houdt in dat ook al zeg je dat er niets aan de hand is, het paard je toch laat zien wat er in je omgaat. Doordat ik zowel veel ervaring heb met kindercoaching als met paarden kan ik deze twee prima combineren.

Sociale vaardigheidstraining – individueel
Ben je op zoek naar een training op het gebied van weerbaarheid, cursus zelfvertrouwen, assertiviteitstraining of sociaal vaardigheidstraining voor kinderen? Wij bieden een training waarbij we tijdens wandelingen spelletjes oefenen om de sociale vaardigheden te verbeteren. Door deze eerst één op één te oefenen maken we het individuele kind sterker en weerbaarder. In een latere fase bieden wij deze training in groepsvorm aan.

Weerbaarheidstraining met pony – 5 sessies – individueel
Samen met pony Partout oefent je kind om sterker in zijn schoenen te staan. Wanneer voel je je sterk, hoe ga je om met boosheid, hoe maak je jezelf vrolijker, wanneer mag je ‘nee’ zeggen, hoe neem je de leiding? Hoe word jij een blije jij? 

%d bloggers liken dit: