Paardrijlessen en meer…

Ik geef al jaren met veel plezier paardrijlessen aan kinderen. Ik ervaar elke keer weer de wisselwerking tussen paard en mens. Loopt het paard bij het ene kind als een mak paard? Hetzelfde ‘makke’ paard kan een ander kind totaal niet aan. De energie van het kind (de ruiter) is hier van groot belang.  

In het bezit van een eigen paard / pony en interesse in betaalbare privé-lessen van een professionele instructrice? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Band versterken tussen uw kind en zijn paard?
Is uw kind in het bezit van een paard of rijdt het vaak op hetzelfde paard en heeft het niet altijd een goede band hiermee? Ik ondersteun graag met rijlessen en grondwerken. Door het paard te begrijpen leert het kind waarom hij reageert op bepaalde dingen. Hierdoor wordt uw kind en het paard een betere combinatie en zorgen wij er samen voor dat paardrijles leuk is! Ook hier zorgen wij voor een blije jij!

Kindercoaching gecombineerd met paarden
Daarnaast is het ook mogelijk om de verdieping in te gaan. Misschien ligt het niet aan het paard te begrijpen maar aan dat het kind niet lekker in zijn vel zit. Paarden zijn meesters in het lezen van lichaamstaal, reageren feilloos op onze non-verbale communicatie. Dit houdt in dat ook al zeg je dat er niets aan de hand is, het paard je toch laat zien wat er in je omgaat. Doordat ik zowel veel ervaring heb met kindercoaching als met paarden kan ik deze twee prima combineren.

Meer weten?
Cindy@voorkanjers.nl
06 – 238 476 85