Over ons

Graag stel ik jullie voor aan mijzelf en pony Partout. Wij staan te popelen om jullie te helpen en kennis te maken!

Partout leert veel kinderen bij Ruiterclub Bloemendaal rijden. Hij geeft zo veel vertrouwen en zekerheid aan de kinderen dat ik hem gebruik om nog meer kinderen te helpen zeker van zichzelf te worden en zo te groeien tot een blije jij.

Partout
Paarden zijn meesters in het lezen van lichaamstaal. Op het moment dat je niet lekker in je vel zit, kun je gewoon zeggen “Het gaat prima!” Alleen is dat niet zo…. Tegen paarden kun je ook zeggen “Het gaat prima!” alleen luisteren die niet naar je woorden maar naar je houding.

Elke hulpvraag is anders dus elke sessie is anders. Vooral omdat er niet van tevoren vast staat hoe je je voelt. En dat is niet erg want we gaan samen met Partout uitzoeken waar je tegen aanloopt en wat je daar aan kunt doen.


En wie ben ik? 

Mijn naam is Cindy Bouwers. Ik zie graag kinderen opbloeien in hun eigen doen en laten. Na mijn reis naar Australië en mijn werk met paarden en kinderen, wist ik dat ik mijn droom achterna moest gaan. Mijn droom om kinderen te helpen positief te denken en een gevoel van eigenwaarde mee te geven. Want elk kind dat een positieve insteek in het leven heeft, is er één.

Paardrijlessen en Australië
Ik geef al jaren met veel plezier paardrijlessen aan kinderen. In Australië heb ik op een farm en guest ranche gewerkt. Op de ranche kwamen groepen kinderen om zowel te werken als paard te rijden.

Hier leerde ik hoe de wisselwerking tussen paard en mens plaatsvond. Liep het paard bij het ene kind als een mak paard? Kon het andere kind het paard nauwelijks aan. De energie van de ruiter is hier van groot belang.

Terug uit  Australië ben ik gaan werken op een manege als stalmedewerker en paardrij instructrice. Daarnaast ben ik begonnen met de opleiding tot Kindercoach. Ik wil graag de kinderen (eventueel met behulp van paarden) gaan helpen om zelf sterk in hun schoenen te staan. Er gewoon mogen zijn!

Doordat ik met paarden altijd buiten heb gewerkt en weet wat voor positieve invloed de buitenlucht op een ieder heeft, zijn mijn sessies zoveel mogelijk in de buitenlucht. De eerste vrijblijvende kennismakingsafspraak zal wel binnen plaatsvinden. Dit kan bij mij in Gouda, maar een andere locatie is ook zeker mogelijk.

Kom je mee op ontdekkingsreis samen met Partout en mij?