Paardencoaching tijdens het coronavirus

knuffel coachpaard kindercoaching voorkanjers gouda paardencoach

Nu het hele land plat ligt wordt ook Voor Kanjers! Kindercoach geconfronteerd met een situatie die vraagt om flexibiliteit. De Ruiterclub Bloemendaal is gesloten voor al het publiek en er mag voorlopig niemand zomaar op het erf komen. In goed overleg is besloten dat waar nodig de coachingssessies gewoon door kunnen gaan.

Dit vraagt wel wat aanpassing van ons, de ouders en de coachkinderen. Zo mogen de ouders niet mee het terrein op (afzetten voor het hek) en houden we de gepaste afstanden aan. Mogelijk gaan we wat meer buiten in de natuur wandelen om de mensen die op de manege moeten werken niet onnodig in contact te brengen met andere mensen. En ook tijdens de sessies zullen we voldoende ruimte houden om onszelf heen. Kinderen die hoesten en snotteren mogen helaas even niet langskomen.

Mocht je twijfelen, neem dan gerust even contact met me op en dan overleggen we samen over de mogelijkheden van het coachen.

Gepubliceerd door Cindy-voorkanjers

Mijn naam is Cindy Bouwers. Drijvende kracht achter VoorKanjers! Kindercoach en eigenaar van de paarden Partout en Prago. Ik zie graag kinderen opbloeien in hun eigen doen en laten. Mijn droom is om kinderen te helpen positief te denken en een gevoel van eigenwaarde mee te geven. Want elk kind dat een positieve insteek in het leven heeft, is er één.

%d bloggers liken dit: