Thuis

VoorKanjers! Kindercoach Gouda Paardencoach Cindy Bouwers Coaching Natuur paardencoach
VoorKanjers! Kindercoach Gouda Paardencoach Cindy Bouwers Coaching Natuur paardencoach

Wat noemen we ons thuis? Is het ons huis? Is het onze omgeving? Is het een gevoel? Wat is het eigenlijk? En waar voelen we ons thuis. 
Vaak worstelen we met gevoelens dat we ons niet geaccepteerd voelen, dat we ergens niet thuis horen. Dat we op een plek zijn die niet veilig genoeg voelt om onszelf te zijn. Waar je jezelf kunt laten zien zoals jij bent. Zoals jij bent op de plek waar je je thuis voelt. Is het niet vaak het gevoel wat ons dat verteld? Dat het gras groener zal zijn aan de andere kant van het hek? De vergelijking met anderen die ons verteld dat we niet goed genoeg zijn. Of het gevoel dat er iets mis. Of dat je iets mist als je niet juist op dat moment op die plek bent. 

Thuis zijn en thuis kunnen komen is belangrijk. Het geeft rust en het zorgt voor groei. Thuis zijn is jezelf zijn en je eigen gedachten een plekje kunnen geven. Om te zijn wie je bent, om echt even jezelf te laten zien en zijn. Meestal is het een bepaalde plek maar het kan ook bij bepaalde mensen zijn. Die mensen waarbij je jezelf kunt zijn. Dat voelt als thuiskomen. Iemand die naadloos aanvoelt waar jij behoefte aan hebt en waar je thuis mag zijn. 

Reken je rijk als je die mensen overal op de wereld hebt, dat je overal thuis kunt komen, thuis mag zijn.

Gepubliceerd door Cindy-voorkanjers

Mijn naam is Cindy Bouwers. Drijvende kracht achter VoorKanjers! Kindercoach en eigenaar van de paarden Partout en Prago. Ik zie graag kinderen opbloeien in hun eigen doen en laten. Mijn droom is om kinderen te helpen positief te denken en een gevoel van eigenwaarde mee te geven. Want elk kind dat een positieve insteek in het leven heeft, is er één.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: