Vertrouwen

Voorkanjers Kindercoach Kindercoaching Paardencoach

Kinderen komen ter wereld vol vertrouwen in hun omgeving. De basisbehoeften zijn simpel. Aandacht, eten, drinken en slapen. Luisteren en kijken naar de signalen van je kind. Het (h)erkennen van hun behoeften. Naarmate ze ouder worden blijft het vertrouwen bestaan, kinderen geloven wat je zegt. Jij bent als ouder hun Held! Hun steun en toeverlaat. Soms wordt hun vertrouwen (onbewust) geschaad door iets wat gedaan is of gezegd. Vooral het vertrouwen in zichzelf wordt aangetast. Ligt het probleem bij hen? Doen ze zelf wat fout?

Veel kinderen stappen er makkelijk overheen, of zo lijkt het. Het komt altijd weer naar boven. Denk maar eens bij jezelf. Sta je vol vertrouwen en stevig in de wereld? Vertrouw je jezelf en iedereen om je heen? Kan jij commentaar of vervelend gedrag makkelijk van je af laten glijden?

Wil jij je kind een boost geven in het vertrouwen? Partout en ik helpen je graag. Partout helpt je kind vertrouwen te geven in zichzelf en daardoor in de wereld.

Gepubliceerd door Cindy-voorkanjers

Mijn naam is Cindy Bouwers. Drijvende kracht achter VoorKanjers! Kindercoach en eigenaar van de paarden Partout en Prago. Ik zie graag kinderen opbloeien in hun eigen doen en laten. Mijn droom is om kinderen te helpen positief te denken en een gevoel van eigenwaarde mee te geven. Want elk kind dat een positieve insteek in het leven heeft, is er één.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: