Braingym oefeningen

VoorKanjers! Kindercoach Gouda Paardencoach Cindy Bouwers Paardentrainer Grondwerk

Kinderen zitten veel achter schermpjes. Door deze ontwikkeling zijn kinderen minder geneigd om diagonale bewegingen te maken, maar meer laterale (rechte) bewegingen.

Door het maken van diagonale bewegingen (over je eigen middenlijn van links naar rechts of andersom) worden je hersenen uitgedaagd om samen te werken. Hierdoor leer je makkelijker en onthoudt je dingen beter. Door hiermee te oefenen zul je merken dat het maken van planningen en huiswerk beter gaat en dat je uiteindelijk minder tijd kwijt bent met leren.

Samen met of zonder Partout en Prago gaan we op ontdekking welke bewegingen goed werken voor jou en hoe we het meeste resultaat kunnen krijgen.

Gepubliceerd door Cindy-voorkanjers

Mijn naam is Cindy Bouwers. Drijvende kracht achter VoorKanjers! Kindercoach en eigenaar van de paarden Partout en Prago. Ik zie graag kinderen opbloeien in hun eigen doen en laten. Mijn droom is om kinderen te helpen positief te denken en een gevoel van eigenwaarde mee te geven. Want elk kind dat een positieve insteek in het leven heeft, is er één.

Eén opmerking over 'Braingym oefeningen'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: